31 Temmuz 2013 Çarşamba

Erkeği İlişkiden Soğutan Sebebler…

Erkeğinizin sizden soğumasını istemiyorsanız bunlara dikkat etmelisiniz..Bu davranışlar erkeklerin ilişkiden soğumasına neden oluyor…Kadınlar istemeden de olsa erkeğinin özel eşyalarını takip eder. Burada çoğunlukla art niyet olmasa bile erkek tarafından hoş karşılanmayabilir.Özellikle erkeğinizin her hareketini takip ediyorsanız bu durum onu sıkar ve sizden soğumasına neden olabilir.

Kadınların sıklıkla yaptığı bir hata ise erkeği kontrol altına almaya çalışmaktır.
Gün içinde sürekli aramak, mesaj yazmak sayı arttıkça erkeği sıkar. Takip ve kontrol edildiği hissi uyandırır.
Sizinle olması gerektiği zamanlarda yanınızdaysa özel anlarını özgürce yaşamasına izin verin.
Onu takip etseniz de etmeseniz de eğer sizi aldatmaya niyeti varsa bunu gerçekleştirir.
Sizi gerçekten seven ve size ihanet etmeyecek erkeği bu davranışlarınızla kendinizden soğutmayın.

Erkekler tabiatları gereği genellikle fazla konuşmaz. Dertlerini ya da sıkıntılarını kolay kolay paylaşamaz.
Bu konuda onun üzerine gitmeniz ya da kendi dertleriniz veya özeliniz ile ilgili onu ilgilendirmeyen konuları anlatmanız onu sıkabilir.Bu nedenle onu sıkmamak ve kendinizden soğutmamak için bu konuya çok dikkat edin.

Kadınların yaptığı bir başka hata ise erkeğini değiştirmeye çalışmaktır. Ama unutmamanız gereken bir şey varsa o kişiyi
tanıdığınız haliyle sevdiniz.Daha sonra değiştirmeye çalışmanız onu sıkar.
Değişim sonucunda ise karşınıza aşık olduğunuzdan çok farklı bir erkek çıkabilir.
Değiştirmeye çalışmak erkeği sıkıp sizden soğumasına neden olacağı gibi değişen erkek de aşık olduğunuz erkek olmayıp sizi kendisinden soğutabilir.

Erkeğinizi değiştirmeye çalışmanın tersi durum ise erkeğiniz için kendinizi değiştirmektir. Bu da düşündüğünüz sonucu vermeyebilir. Çünkü karşınızdaki erkek sizi o halinizle sevdi.Kendinizden taviz vermeniz onun gözünde değerinizi düşürebilir. Bu nedenle kendi seçimleriniz, kendi arkadaşlarınız ve kendi hayatınız olsun. Bir de unutayın ki taviz tavizi doğurur.

İlişkinin cinsellik boyutuna gelince hiçbir şey için acele etmeyin. Ya da geç kalmayın. Herşey olması gerektiği gibi olsun.
Acele davranmak sizin hakkınızda olumsuz düşüncelere kapılmasına; soğuk davranmak ise sizden soğumasına neden olabilir.Cinsel ilişkinin orgazm boyutunda ise kesinlikle orgazm taklidi yapmayın. Erkek bunu fark ederse kendini kandırılmış hissedebilir.

var wp_funny_fb_box_transition = "slideDown";var wp_funny_fb_box_modalclose = false;var wp_fb_funny_fb_box_hidenum = 4;var wp_fb_funny_fb_box_close_visible = "no";var wp_fb_funny_fb_box_wait = 2;

View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

Text Widget

Copyright © 5 KİLO VERMEK | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com