5 Eylül 2014 Cuma

İnternetten Para Kazanmak ve Düşmemen Gereken 3 Büyük “Tuzak”


Eğer bu “tuzaklardan” birine düşüyorsan;
internetten para kazanmayı unut!
Dünyada, “internetten para kazanmak istiyorum
” diye bu işe başlayıp sonu hüsranla biten birçok kişi var.
Malesef gerçek bu.
Bu konuda başarılı olmak istiyorsan, biraz sonra bahsedeceğim bu 3 “tuzağa” asla düşmemelisin.
Online iş, online kazanç ve internet pazarlama ile ilgili hep ayni şeyler konuşuluyor…
“Online iş ve internet pazarlama hergün yeni başarı hikayeleri yaratıyor”“Birçok insan artık evden çalışarak yüksek kazançlar elde ediyor”“İnternet üzerinden para kazanmak için tek ihtiyacın bir bilgisayar ve internet bağlantısı”“Günümüzün ve geleceğin en büyük iş fırsatı ve kazanç yolu online iş modelleri”“Neredeyse sıfır sermaye ile sana çok kazandıran kendi online işinin sahibi olabilirsin… ve artık başkalarının altında çalışmak yerine kendi işinin patronu olabilirsin”ve daha nicesi…
Sence bunlar kulağa “doğru olamayacak kadar güzel
” gelmiyor mu?
Evet, geliyor…ama, bunların hepsi doğru!
Aslında, internetten para kazanarak yukarıda bahsettiğim sonuçları elde etmek, bazı çok bilmişlerin söylediği gibi öyle hayal falan değil, hatta gerçeğin ta kendisi.
AMA… (bu ama’ya çok dikkat etmeni öneririm!)
İnternetten para kazanma konusunda başarı ve başarısızlığı ayıran ince çizgi, bunun NASIL YAPILABİLECEĞİNDE yatıyor!
Konu, internetten nasıl para kazanılabilir olduğu zaman, her kafadan bir ses çıkıyor, iddialar havada uçuşuyor. İnternetten birkaç kuruş kazanan herkes nasıl milyoner olunabileceğini anlatmaya başlıyor.
İnternetten para kazanmak konusunda başarılı olmak istiyorsan, şimdi bahsedeceğim bu 3 “tuzağa” asla düşmemelisin.
Düşersen; sonun çok büyük ihtimalle hüsran olacaktır. Birkaç kuruş kazansan bile, bu senin için sürdürülebilirliği olan bir kazanç modeli olması imkansızdır.
Zamanını, paranı ve daha da önemlisi umutlarını kaybedersin. Bunun suçlusu olarak da ya kendinin yetersizliğini ya da internetten para kazanmanın bir yalan olduğunu gösterirsin…ki bunların ikisi de doğru değildir!
Ama, bu “tuzaklara” düşmeyip, doğru model, teknik ve stratejilerle birlikte yapılması gerekenleri hayata geçirirsen, internet üzerinden, sürdürülebilirliği olan iyi kazançlar elde etmen büyük bir sürpriz olmayacaktır.
Tuzak-1: “İnternetten para kazanmak, hiçbirşey yapmadan oturduğun yerden para kazanmaktır.”
İnsanlara satılan en büyük hayallerden biri!
Buna inanarak bu işe başlayan birçok kişi malesef belli bir süre sonra hüsrana uğruyor. Çünkü, her ne kadar online iş modeli otomatize edilebilecek ve inanılmaz artıları olan bir model olsa da, bu işi, sana sürekli kazanç getirecek şekilde kurgulamak için yapılması gereken zor olmayan ama kritik şeyler var.
Hiçbirşey yapmadan oturduğun yerden para kazanabilmek için doğru sistem, model ve stratejileri yaratıp bunu olabildiğince otomatize etmen gerekir. Bu da online işini ve kazanç modellerini oturtabilmen için mutlaka belli bir zaman gerektirecektir. Daha ilk günden, hiçbirşey yapmadan çok iyi paralar kazanabilmeyi beklemek düşebileceğin en tehlikeli tuzaklardan biridir.
Aksi takdirde, “ben bu ürünü satın alıyorum, günde yarım saatim var, bu yarım saatte internette birşeyler yapıp ayda 5.000TL kazanırım
” demek tuzağın tam göbeğindesin demektir.
Tuzak-2: “Sadece bir tuşa basarak banka hesabına para akıtacağın, internetten para kazanma yolları vardır.”
Kolaylıkla, hatta bir tuşa basarak internetten deli gibi para kazanmak ve banka hesabının gelen aşırı paradan dolayı infilak etmesi…
Oh ne ala dünya…ama hayal dünyası.
Bir tuşa basarak veya aşırı kolay internetten para kazanma çakallıklarıyla sana internetten çok para kazandıracak herhangi mucize bir teknik, model, yazılım veya herhangi başka bir kazanç yolu yoktur.
Bunun var olduğunu söyleyenler seni bilerek veya bilmeyerek bu tuzağın içine çekmiş oluyorlar ve malesef başarısızlığını daha yolun başında hazırlamış oluyorlar.
İnternetten para kazanmak başlı başına bir iş ve kazanç modelidir.
Sürdürülebilir online kazançlar elde etmek zor veya imkansız bir olay değildir, ama bunun için belli bir kazanç modeli çerçevesinde doğru adımları atman gerekir.
İnternet üzerinden sürdürülebilirliği olan iyi kazançlar elde etmek istiyorsan;
…seni bir gecede paraya boğacak mucize tekniklere inanmak yerine, doğru kazanç modelleri ile bu işi bilerek yapmayı öğrenmelisin.
İnternet üzerinden para kazanmak konusunda başarılı olmak bu kadar net ve basittir aslında.
Tuzak-3: “İnternetten para kazanma yolları iyi para getiriyor, o yüzden internetten para kazanmaya odaklanman iyi paralar kazanmak için yeterlidir.”
Bu işi sadece para için yapıyorsan vay haline…
Muhtemelen çok kısa bir süre sonra, tüm yaptıkların içinden çıkılmaz bir işkenceye dönüşecektir.
Para, insanlar için yarattığın değerin ölçütüdür.
İnsanlar için ne kadar fazla değer yaratırsan o kadar fazla kazanırsın.
Denklem bu kadar basittir aslında.
Değer yaratabilmek için, “milletin parasını nasıl alırım
”a odaklanmaktan çok, potansiyel müşterinin ve hedef pazarının ihtiyaçlarına odaklanman gerekir.
Hedefin, değer katmak, çözümler yaratmak olmalı.
Bunun için de sana para kazandıracak hedef pazarını mutlaka ama mutlaka çok önemsemen gerekir.
Bu işi sadece para için yapanların, şu anki konumlarından bir arpa boyu yol alacaklarını sanmıyorum. Aksine, gün geçtikçe eriyip gitmezlerse şaşarım.
Yanılıyorsam, aşağıdaki yorum alanına “ben bu işi bir yıldır sadece para odaklı ve para için yapıyorum…işim ve kazancım da her geçen gün büyüyüp artıyor
” yaz. Ben de karşılığında sana özel bir özür yazısı yazacağım.
Evet, internetten para kazanma hayallerini hüsranla sonuçlandıracak 3 büyük “tuzağı” konuştuk…ve işi şu cümleyle özetledik;
Peki şimdi ne yapman gerekiyor?
Yukarıda bahsettiğimiz 3 tuzağa düşmek gibi bir niyetin varsa bence bu işe hiç boşuna başlama; paranı, zamanını ve en önemlisi umutlarını kaybetmekten başka hiçbir işe yaramayacaktır.İnternetten neden para kazanmak istediğini bir düşün. Para kazanmak istemenin arkasında, seni motive eden mutlaka başka sebepler vardır. Hangi niş pazarına hitap edeceğini belirlerken bile bunu göz önüne alarak bir seçim yap.Eğer ciddi ciddi online işini yapıp internet üzerinden para kazanmak istiyorsan, mutlaka ama mutlaka bunu bir iş olarak görüp(tam zamanlı olması şart değil) ona göre doğru model, teknik ve stratejileri öğrenip adımlarını da o şekilde at. Amacın günü kurtarmak değil, sürdürülebilir ve büyüyebilen bir kazanç sistemi yaratmak olmalıdır. Eğer internet üzerinden yüksek ve devamlılığı olan kazançlar elde etmek istiyorsan olaya mutlaka bu şekilde yaklaşmalısın.
…ve tabii ki, herzamanki gibi aklına takılan bir soru veya desteğe ihtiyacın olan bir konu olursa dilediğin zaman bana ulaşabilirsin.
Bu arada, son olarak…
Eğer bu “tuzaklara” düşmemeleri gerektiğine inandığın insanlar varsa, onlara bir iyilik yap ve bu sayfanın linkini onlarla paylaş.
Bunun için bu sayfadaki sosyal medya butonlarına tıklaman yeterli.
Yani, değer verdiğin ve önemsediğin kişilerle bu yazıyı paylaşmak sadece bir tık uzağında!
Bu yazıda konuştuğumuz 3 büyük “tuzak” hakkındaki olumlu veya olumsuz tüm düşüncelerini aşağıdaki yorum alanında paylaşabilirsin.
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere…
Erün Albayrak
Not: İnternetten para kazanmanın en akılcı 6 yolu nedir biliyor musun? Şimdi, aşağıdaki butona tıklayarak hemen öğrenebilirsin… bu özel rapor tamamen ÜCRETSİZDİR!


View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

Text Widget

Copyright © 5 KİLO VERMEK | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com