4 Eylül 2014 Perşembe

İyi Kazandıran Online İşinize 4 Adımda Nasıl Sahip Olursunuz

Kendi işinizi çok düşük bir sermaye ile kurup, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden çalışarak çok iyi kazançlar elde edebileceğiniz en iyi iş modeli ve kazanç fırsatının “online iş” olduğunu söylememe artık gerek yok sanırım.

Burada asıl sorulması gereken soru “kendi online işime nasıl sahip olacağım, ne yapmam gerekiyor?”
olmalı.
İşte bu video’da, size iyi kazançlar getirecek kendi online işinize 4 adımda nasıl sahip olabileceğinizi anlatacağım.

Aslında online işin fonksiyon olarak klasik offline bir işletmeden hiçbir farkı yok, özellikle de ürün sahibiyseniz. Ama, günümüzün inanılmaz internet teknolojieri sayesinde, size iyi kazançlar getirecek online iş çok kolay birkaç adımla ve neredeyse sıfır sermaye ile kurulabiliyor.

Eğer başarılı ve size kazandıracak bir online iş kurmak istiyorsanız, bu konu henüz daha fikir aşamasındayken bile, birazdan paylaşacağım bu 4 adımı mutlaka bilmeniz gerekiyor. Aksi takdirde, “internetten para kazanmak” kısır döngüsü içerisinde kaybolmaya devam edersiniz.

Burada konu, herkes tarafından konuşulan internetten para kazanmanın yollarını öğrenmek değil, GERÇEK BİR ONLINE İŞ’E sahip olmak.

Gelin şimdi bu 4 adımı kısaca konuşalım:

Nasıl bir işe sahip olursanız olun, hedef pazarınız işinizin ne kadar başarılı olabileceğini direk etkileyecektir. Yanlış bir pazar seçimi sizin için hüsran demek olurken, doğru bir pazar seçimi size inanılmaz kazançlar getirebilir.

Doğru pazarın nasıl olması gerektiğini diğer içeriklerde birçok sefer paylaştım. Ama kısaca özetlemek gerekirse; size kazandıracak bir pazar olmalı. Önemli bir sıkıntılarına çözüm arayanlar (ilişkiler, sağlık, iş, para, dış görünüş, kişisel gelişim, vs  gibi) veya bir konuya çok aşırı merağı olanlar(avcılık, arabalar, vücut geliştirme, vs) iyi bir hedef kitle olabilir.

Bu pazar, internette aktif olarak çözüm arıyor olmalı ve bu konuda para harcıyor olmalı.

İkinci adımda hedef pazarımızın bizi bulabileceği bir online platform yaratmamız gerekiyor.

Örneğin, ilk başta akla gelen online platform; web sitesi. İlk başlarda, ben de “web sitesi mi? Yok bu işler beni aşar demiştim”
. Web sitesi işini gözünde hiç büyütme, yarım saat içerisinde hiç teknik bilgin olmadan sadece birkaç basit adımı takip ederek kolaylıkla kendi web sitenin sahibi olabilirsin. Bunun nasıl yapılabileceğini Online Kazanç Formülleri dijital eğitim programında ücretsiz bonus olarak paylaştım.
Web sitesi haricinde, Facebook, Twitter, Youtube ve benzer sosyal medya siteleri  ile de online platformunu çeşitlendirip zenginleştirebilirsin.

Hedef pazarının seni bulabileceği ve senin onlara dokunabildiğin her nokta senin için bir online platformdur.

3. Adımda yapman gereken web sitene trafik çekmek, bir başka değişle ziyaretçi, yani hedef pazarını çekmek.

Bir mağaza veya bir iş yeri açmak önemlidir ama başarılı olabilmesi için insanların bu iş yerinden haberdar olması gerekiyor değil mi? Aksi takdirde, bu iş yerinin ürün ve servisleri ne kadar kaliteli olursa olsun hiçbir anlamı kalmaz, çünkü kimse bu iş yerinin varlığından haberdar olmadığı için potansiyel müşterilerinin hayatına etkisi de sıfır olarak kalacaktır.

Online iş konusunda da çok farklı bir durum yok; online işine hayat veren online platformlarına çekeceğin trafiktir.

4.ve son adımda da sitene gelen bu trafiği kazanca dönüştürüyorsun. Bunun için internet pazarlama ve online kazanç dünyasında yüzlerce kazanç yöntemi ve stratejisi var.

Kısaca özetlemek gerekirse, fiziksel ve dijital ürün satışlarından kazanç elde edebilirsin. Kendine ait ürünlerin yoksa Affiliate Marketing, yani Satış Ortaklığı da web sitene gelen trafiği kazanca dönüştürebileceğin etkili kazanç modellerinden biridir.

Yalnız burada çok önemli bir noktayı mutlaka belirtmem gerekiyor!..

Online işinizi yaparken, amaç,  “para odaklı olmak” olmamalı, her zaman pazarınıza ve ziyaretçilerinize değer katmak olmalı. Online iş konusunda ancak bu şekilde başarılı olursunuz. Çünkü, unutmayın ki; para insanlara kattığımız değerin ölçütüdür!

Kendi online işini nasıl kurabileceğini özetleyen 4 kolay adımı kısaca da olsa anlatmaya çalıştım.

Dediğim gibi, düşündüğünüz zaman klasik bir işletme de aşağı yukarı bu temel adımlardan oluşuyor, ama internet teknolojileri bizim için bu adımları inanılmaz boyutlara taşıyor.

Örneğin;
Web siten (yani işletmen, mağazan, dükkanın… nasıl adlandırmak istersen) 7/24, tek bir çalışana dahi ihtiyaç duymadan sana kazandırmaya devam ediyor.Bu şekilde bir online işi kurmak için harcaman gereken para, yani ihtiyacın olan sermaye, klasik offline bir işe göre çok komik rakamlar.Ayrıca, internet teknolojileri sayesinde online işinin otomatize ve optimize edilebilirliği de inanılmaz artılardan bir başkası.
4 temel adımı konuştuk. Peki şimdi ne yapmanız gerekiyor?
İlk önce internet pazarlama dünyasında “niche market” dediğimiz, size kazandıracak bir pazar seçin. Daha sonra bu pazara nasıl değer katabileceğinizi düşünün.Online platformunuzu oluşturmaya web sitenizden başlayabilirsiniz.Sonrasında, amacınız olabildiğince fazla ziyaretçiyi web sitenize çekmek olmalı. Tabii ki önemli olan doğru ziyaretçileri çekmek, yani hedef pazarınızı.Son adım olarak da, sitenize çektiğiniz doğru trafiği kazanca dönüştürmek var. Bunu da ya kendi ürün ve servislerinizi satarak ya da satış ortağı olduğunuz ürün ve servisleri Affiliate Marketing kazanç modeli üzerinden satarak sağlıyorsunuz.
Aslında size iyi kazançlar getirecek kendi online işinize sahip olmak bu 4 temel adımdan oluşuyor. Bu 4 adımı uygularsanız size çok iyi kazançlar getirecek kendi online işinize sahip olmanız gayet mümkündür.

Bu blog yazısını ve video’yu faydalı bulmuşsanız, bu içerikten faydalanabilecek arkadaşlarınıza ltf bu sayfanın linkini gönderin… veya daha da kolayı bu sayfadaki sosyal medya butonlarına tıklayarak bu eğitim içeriğini beğenin ve sosyal medyada paylaşın. Eminim yardım ettiğiniz arkadaşlarınız bunun için size teşekkür edeceklerdir.

…ve tabii ki konu hakkında soru ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanında özgürce paylaşın. Bu sayfa objektif yorumlara her zaman açık olacaktır.

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere,

Erün Albayrak

Not: Online Kazanç Akademisi Facebook Sayfasını henüz beğenmemişseniz, size bir sürprizim var . Görmek için tıklayın

Video’yu YouTube da izlemek için tıklayın: İyi Kazandıran Online İşinize 4 Adımda Nasıl Sahip Olursunuz


View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

Text Widget

Copyright © 5 KİLO VERMEK | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com