Sabah Kahvaltısı
1 dilim karpuz, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, 1 kâse mısır gevreği.
Öğle Yemeği
1 tek şiş(mangal ya da ızgarada pişirilmiş),1 dilim buğday ekmeği, 1adet patlıcan ezmesi, bol mevsim salatası, yemek sonrasında 2 kaşık dondurma. Her öğünden sonra su içilmeli günlük en az 1,5-2,0 litre arasında
Akşam Yemeği
1 tabak pırasa yemeği, bir kâse yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet ekmek. Pırasa yemeği yaz aylarında çok fazla tüketilen bir sebze olmakla birlikte birçok hastalığın tedavisinde de kullanılır. Antioksidan özelliği içeren bu tip gıdalar gün içerisinde de bol miktarda tüketilen sıvılar sayesinde ödem sökücü olarak vücuda katkı sağlar.
0 yorum:
Yorum Gönder