20 Ağustos 2013 Salı

Dukan Diyeti Sebze Çorbası

Dukan sebze çorbası son yıllar da çok fazla popüler olmuş ve birçok kişi tarafından çok sıkça yapılan tariflerin arasında yer alıyor. Bu diyet programına uyduğunuzda ve bu çorbayı tükettiğinizde çok daha kolay kilo verecek ve çok güzel bir şekilde dengeli beslenme programı oluşturmuş olacaksınız.


Dukan diyeti sebze çorbası tadı güzel olan ve sıkça tüketebileceğiniz bir tariftir. Özel olarak yapılan bu tarifi bulmanız çok olduğu için sayfamızı sık kullanılanlara eklemenizi öneririz. Artık dukan tariflerini sizlerde evlerinizde uygulayacak ve çok kısa sürelerde hep zayıflayacak hem de ideal kiloda kalarak kilolarınızı korumaya almaya başlayacaksınız. Hemen bu lezzetli çorbayı yapın ve yaz ayına gelmeden bir an önce zayıflamayı başarın.

1 küçük soğan1 kabak1 havuç2 domates rendesi2 su bardağı tavuk suyutuzkarabiberpul biberSoğanı rendeleyin, tencereye alın ve 3 yemek kaşığı tavuk suyunda yumuşatınYumuşayan soğanların içine domates rendesini ekleyip pişirinKabak ve havucu rendeleyip tencereye ekleyin2 bardak tavuk suyunu ekleyin ve kaynadıktan sonra kıvamına göre az su ekleyinBiraz tuz, karabiber ve pul biber ekleyinSebzeler iyice parçalanıp çorba kıvamına gelene kadar kısık ateşte kaynatınÇorba piştikten sonra dilerseniz blendırdan geçirin.Bir önceki yazımız olan Brokoli ve Karnabahar Salatası Tarifi başlıklı makalemizde Brokoli Salatası, Diyet Salata Tarifi ve Kanlıbahar Salatası nasıl yapılır hakkında bilgiler verilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Text Widget

Copyright © 5 KİLO VERMEK | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com