21 Ağustos 2013 Çarşamba

Şekersiz Çikolatalı Puding

Puding küçük büyük herkesin en sevdiği tatlı çeşitlerindendir. Her türlü meyve ile hazırlamak mümkün iken, en sevilen ise kuşkusuz çikolatalı olanı en çok tercih edilendir. Şekersiz çikolata parçalı puding ile artık hem siz hem de çocuklarınız çok daha keyifli ve çok daha sağlıklı bir tatlı yiyecekler.


Şekersiz çikolata parçalı puding için sizlere sunduğumuz bu tarif ile benzersiz bir tatlı yiyeceksiniz. İçinde parça parça çikolata tatlarını alacaksınız ve tadına doyum olmayacak. Hem çok kolay hazırlanan hem de şekersiz tadı ile size çikolatanın gerçek tadını ulaştıran bu lezzet için daha fazla beklemeyin. Bir a önce yaparak aslında ne kadar farklı tatların olduğunu da böylelikle öğrenmiş olun.

500ml yağsız veya light süt (2,5 su bardağı)1 paket şekersiz çikolatalı pudingŞeker eklemek niyetindeyseniz, şekeri poşetin tamamı ile bir kapta karıştırın.Sütün tamamını bir kaba boşaltın ve üzerine karışımı ekleyin.Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin.Hazırladığınız pudingleri kâselere boşaltın. Buzdolabında soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

Afiyet olsun. Bir önceki yazımız olan Metabolizmayı Hızlandıran Çorba Tarifi başlıklı makalemizde Diyet Çorba Tarifleri ve Metabolizma Hızlandırıcı Çorba hakkında bilgiler verilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Text Widget

Copyright © 5 KİLO VERMEK | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com